Humany

SUOMEN SUURIN VANNE- JA RENGASKAUPPA

viikon suosikit

Hankook
Ventus Prime 3 K125
  • 57.82 €
Lue lisää

Hankook
Kinergy Eco 2 K435
  • 51.66 €
Lue lisää

Hankook
Ventus S1 evo 2 K117
  • 90.68 €
Lue lisää

Hankook
Vantra LT RA18
  • 67.44 €
Lue lisää
SE ON NÄIN HELPPOA
Hae sopivat renkaat ja vanteet
Nopea toimitus kotiovelle tai asennusliikkeeseen
Asennus
Voit säästää jopa 40 % tavallisen rengasliikkeen hinnoista!

KESÄRENKAAT AUTOLLESI NETISTÄ

Kesärenkaat halvalla, säästä jopa 40 %, osta osamaksulla

Meiltä löydät asennusliikkeen lähistöltäsi ja toimitamme renkaat suoraan valitsemaasi paikkaan. Helpommin, halvemmalla tai turvallisemmin et voi kesärenkaitasi hankkia!

Kesärengasmerkeistä - Edulliset kesärenkaat

On vaikea suositella tiettyä merkkiä. Renkaatvaihtoon.fi pyrkii olemaan tältä osin riippumaton toimija. Järkevintä on ostaa renkaat, jotka ovat saaneet suosituksia. Vuosittain tehdään paljon rengastestejä ja Renkaatvaihtoon.fi:ssä voit lukea niitä klikkaamalla kohdassa Rengastestit ja saada apua renkaiden valintaan. Sivustollamme on myös asiakkaiden mielipiteitä, jotka voivat auttaa rengasvalinnassa.

Kesärenkaiden paikka autossa

Renkaan kuluminen riippuu sen sijainnista autossa. Kaksi takana olevaa kesärengasta kuluvat enemmän jos sinulla on takavetoinen auto ja päinvastoin - vetävät renkaat kuluvat enemmän. Välttääksesi auton yliohjautumista, on varminta asentaa parhaat tai vähiten kuluneet renkaat taakse.

Milloin kesärenkaat vanhenevat?

Kumi vanhenee ajan myötä, varsinkin kun sitä käytetään. Nykyään kaikki renkaat kuitenkin suojataan erityisellä suojakerroksella (glyseriini), joka suojaa käyttämätöntä rengasta kolmen vuoden ajan. Toisin sanoen jos et ole käyttänyt ostamiasi kesärenkaita kolmeen vuoteen, ne lasketaan vielä uusiksi. Edellytyksenä on renkaiden säilyttäminen viileässä tai pimeässä tilassa. Suurin osa rengastoimittajista varastoi renkaansa tällä tavalla. Renkaatvaihtoon.fi tekee sen varmasti.

Renkaiden kuvion urasyvyysvaatimukset

Kaikissa renkaissa urasyvyyden on oltava lain mukaan 1,6 mm. Turvallisinta on ajaa vuoden ympäri vähintään 3 millimetrin urasyvyyden omaavilla renkailla (talvirenkaiden minimiraja on 3 mm) - siis myös kesärenkaissa. Kesällä syvempi ura parantaa pitoa märillä pinnoilla.

Rengastestit

Testivoittaja Tuulilasin ja Teknikan Maailman kesärengastestissä 2018 on Continental ContiPremiumContact 6, Michelin Pilot Sport 4 2 sija ja, Nokian Hakka Black 3 sija.

Renkaatvaihtoon.fi - Halvat kesärenkaat

Renkaatvaihtoon.fi on myynyt renkaita ja vanteita internetissä jo vuodesta 2003. Valikoimassamme on kaikkien suurten valmistajien renkaita. Myymme Nokiaa, Micheliniä, Bridgestonea, Pirelliä,Goodyearia, Hankookin, Dunlopin,, Kumhon ja Duron renkaita.

Meiltä ostat renkaat halvalla, helposti ja turvallisesti. Halvin hinta -takuumme tarkoittaa, että jos löydät samat renkaat halvemmalla jostakin kivijalkaliikkeestä, hyvitämme sinulle hintojen erotuksen. Nettikauppa on helppokäyttöinen ja sivustolta saat yhteyden myös yhteistyöliikkeisiin. Voit maksaa ostoksesi laskulla, verkkomaksulla tai osamaksulla netissä. Myös korttimaksu ja suora tilisiirto toimivat. Turvallisuus tulee asiakastyytyväisyystakuusta, jolla voit palauttaa tuotteet 30 päivän sisällä jos et ole tyytyväinen kauppaan. Olemme sertifioitu myyjä ja meillä on yli 200 000 tyytyväistä asiakasta.

Renkaatvaihtoon.fi tekee yhteistyötä rengasverstaiden kanssa ympäri maata. Tilauksen yhteydessä voit valita toimituksen liikkeeseen, jossa renkaasi asennetaan. Ketjumme yhteistyöliikkeiden määrä kasvaa jatkuvasti. Tervetuloa Renkaatvaihtoon.fi:lle ostamaan renkaat helposti, halvalla ja turvallisesti! Osta renkaat osamaksulla.Lue lisää