Kesärenkaat autollesi netistä

  • Yli 1 miljoona rengasta myyty Pohjoismaissa
  • Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta
  • Osta renkaita ja vanteita ja varaa vaihtoaika asennusliikkeellä
Miten toimii
Hae renkaita ja vanteita autollesi
Nopeat toimitukset sinun asennusliikkeeseen
Asennettu autollesi
Säästä jopa 40 % verrattuna tavalliseen rengasliikkeeseen!

Kesärenkaat halvalla, säästä jopa 40 %

Meillä on halvin hinta-takuu sekä tyytyväisyystakuu. Kauttamme löydät asennusverstaan lähistöltäsi, ja toimitamme renkaasi suoraan valitsemallesi verstaalle. Helpommin, halvemmin tai turvallisemmin et voi kesärenkaitasi saada!

Rengasmerkeistä
On vaikea suositella tiettyä merkkiä, ja Renkaatvaihtoon.fi yrittää aina pitää itsensä riippumattomana eri toimittajista. Fiksuinta on ostaa renkaat, jotka ovat saaneet suosituksia. Vuosittain tehdään paljon rengastestejä ja Renkaatvaihtoon.fi:ssä voit lukea niitä klikkaamalla kohtaa Rengastestit ja siten saada apua renkaiden valinnassa. Sivustoltamme pystyt myös näkemään asiakkaiden mielipiteitä, joka voi auttaa rengasvalinnassa.

Kesärenkaiden paikka autossa
Renkaan kuluminen riippuu siitä, missä kohtaa autoa se sijaitsee. Kaksi takana olevaa kesärengasta kuluvat enemmän, jos sinulla on takavetoinen auto ja toisinpäin - ne kesärenkaat jotka vetävät autoa, kuluvat enemmän. Välttääksesi auton yliohjausta varminta on pitää parhaat tai vähiten kuluneet renkaat takana.

Milloin kesärenkaat vanhenevat?
Kumi vanhenee ajan myötä, varsinkin kun sitä käytetään. On kuitenkin myös tärkeää tietää, että nykyään kaikki renkaat suojataan erityisellä kerroksella suojafilmiä (glyseriini), joka suojaa rengasta kolmen vuoden ajan jos sitä ei käytetä. Se tarkoittaa, että kun ostat kesärenkaat, lasketaan ne kuin uusiksi, jos niitä ei ole käytetty kolmeen vuoteen valmistuksesta. Edellytys on, että renkaat on valmistettu viileässä tai pimeässä tilassa, jotta ne eivät vanhene turhaan. Suurin osa rengastuottajista varastoi renkaansa tähän malliin. Renkaatvaihtoon.fi tekee sen taatusti.

Renkaiden kuvion syvyysvaatimukset
Kaikissa renkaissa täytyy kuvion syvyyden olla lain mukaan 1.6 mm. Jos haluat olla varma, niin syvyyden pitäisi olla vähintään 3 mm vuoden ympäri (talvirenkaiden lakiraja on 3 mm) - eli myös kesärenkaissa. Tämä johtuu siitä, että kesällä kuvion syvyys parantaa pitoa märillä pinnoilla.

Lisää Renkaatvaihtoon.fi:stä
Renkaatvaihtoon.fi myy renkaita ja vanteita internetissä jo vuodesta 2001 lähtien, sekä markkinoi kaikkia tärkeitä merkkivalmistajien renkaita. Myymme Nokiaa, Micheliniä, Bridgestonea, Pirelliä, Goodyearia, sekä Dunlopin, Gislavedin, Hankookin, Kumhon, Trianglen, Duron ja Nankangin yms. renkaita. Asiakaslupauksemme on, että ostat halvalla, helposti sekä turvallisesti. Halvin hinta-takuumme lupaa sinulle, että jos löydät samat renkaat jostakin fyysisestä liikkestä, niin hyvitämme sinulle hintojen erotuksen takaisin. Nettikauppa on helppokäyttöinen, ja sivuston kautta saat yhteyden myös yhteistyöverstaisiin. Voit maksaa ostoksesi laskulla, verkkomaksulla tai osamaksulla netissä. Myös korttimaksu ja suora tilisiirto toimivat. Turvallisuus tulee asiakastyytyväisyystakuusta, jonka mukaan voit palauttaa tuotteet 30 päivän sisällä jos et ole tyytyväinen kauppaasi. Olemme myös sertifioitu myyjä ja meillä on yli satatuhatta tyytyväistä asiakasta.

Renkaatvaihtoon.fi:llä on yhteistyötä rengasverstaiden kanssa ympäri maata. Tilauksen yhteydessä voit valita toimituksen verstaaseen, jossa renkaasi asennetaan. Ketjumme yhteistyöverstaiden määrä kasvaa koko ajan. Tervetuloa Renkaatvaihtoon.fi:lle ostamaan renkaasi helposti, halvasti sekä turvallisesti!