Humany

Michelin kesärenkaat, halvalla netistä!

Suosittu rengas michelin

Michelin kesärenkaat

Michelin on hyvin tunnettu, eurooppalainen yritys, jonka renkaat ovat parhainta luokkaa ja löytyvät monelta autovalmistajalta, joka näkee Michelinin renkaan itsestän selvänä autonsa alkuperäis renkaana.

MICHELIN CrossClimate on Michelinin uusi kesärengas, joka on kehitetty Suomen syksyn, kevään ja kesän vaihteleviin sääolosuhteisiin. CrossClimate on pohjoismaiden oma kesärengas.

Renkaatvaihtoon.fi tarjoaa sinulle Michelinin parhaan kesärenkaan, Michelin Energy Saver, joka kunnioittaa luontoa ja samalla säästää sinulle rahaa ja lyhentää jarrutusmatkaasi. Vähentämällä renkaan vierintävastusta ei ainoastaan vähennetä pienempää polttoainekulutusta vaan myös vähemmän hiilidioksidipäästöjä. Tämän lilsäksi Michelin Energy Saver -renkaalla on ylivoimainen elinikä. Michelin Energy Saver+ kolmas sija Auto Bild kesärengastesti 2015.

Green X on ympäristötietoisen valinta, joka vaali ympäristöä ja säästää samalla rahaa. Kaikki Michelinin matalan vierintävastuksen renkaat merkitään Green X:llä. Michelin on monta vuotta tehnyt yhteistyötä maailman suurimpien ja tunnetuimpien, sekä arkikäyttöön ja kilpailuihin suuntautuvien, autovalmistajien kanssa ja voi tämän takia varmasti sanoa valmistavansa turvallisia ja korkealaatuisia renkaita. Michelin on ainoa rengasmerkki, jolla on voitettu kilpailuja sekä Formula 1:ssä, WRC:ssä ja Moto GP:ssä.

Lue lisää