Humany
5% kaiksta renkaista!

SUOMEN SUURIN VANNE- JA RENGASKAUPPA

Ajankohtaiset tarjoukset

Image
Stella Matt Black
  • 94.24 €
Lue lisää

CSP
16 Silver
  • 68.20 €
Lue lisää

Nitro
Volcano Gloss Gunmetal
  • 265.36 €
Lue lisää

OVM
Anchor Silver
  • 101.68 €
Lue lisää
SE ON NÄIN HELPPOA
Hae sopivat renkaat ja vanteet
Nopea toimitus kotiovelle tai asennusliikkeeseen
Asennus
Voit säästää jopa 40 % tavallisen rengasliikkeen hinnoista!

VANTEET AUTOLLESI NETISTÄ

Vanteet edullisesti netistä, osta osamaksulla

Renkaatvaihtoon.fi:n vanteet ovat edullisia. Saat vanteesi asennettua helposti ja vaivattomasti asennusverstaassa, joka sijaitsee aina lähellä sinua. Asiakaspalvelijamme ovat asiantuntijoita vanneasioissa, he auttavat sinua mielellään. Myymme uusimpia vannemalleja kaikilta isoilta valmistajilta kuten OVM, Image, Ace, AEZ, ATS, Alutec, Dotz, Enzo, Image, Momo, Oxigin, Oxxo, Rial, SVF, Extreme, Dezent, MAK, Brock ja Zito.

Renkaatvaihtoon.fi on toiminut vuodesta 2002. Olemme yksi Pohjoismaiden suurimmista vannemyyjistä internetissä. Meiltä ostat halvalla. Halvin-hinta -takuumme palauttaa sinulle erotuksen, jos löydät meiltä ostamasi vanteet halvemmalla liikkeestä! Suurena yrityksenä pystymme ostamaan isoja vanne-eriä ja pitämään hinnat edullisina. Iso keskusvarastomme mahdollistaa laajat valikoimat. Meillä ei myöskään ole kallista infrastruktuuria, joten asiakkaana hyödyt kaikista mainituista eduista. Osta vanteet Renkaatvaihtoon.fi:stä - halvempia vanteita ei ole! Osta vanteet osamaksulla.

Lisää vanteista

Teräsvanteet ovat halvimmat ja ne ovat vakiona useimmissa ajoneuvoissa. Alumiinivanteet voivat maksaa hieman enemmän. Alumiinivanteet ovat yleensä paremman näköiset. Teräsvanteissa on yleensä muovikuppi. Monet valitsevat kesäksi alumiinivanteet ja käyttävät teräsvanteita talvella, mutta silloin auto on hyvännäköinen vain puolet vuodesta. Suosittelemmekin ostamaan alumiinivanteet myös talvikäyttöön.


Uusien vanteiden ostossa pitää huomioida muutama asia. Vanteiden ulkoneman (tai ET-mitan) täytyy olla oikea. Tämä mitta ilmaisee, kuinka paljon vanteen keskipisteen sisä- tai ulkopuolella pyörännavan kiinnitys on. On tärkeää että ulkonema on oikea, väärän ulkoneman johdosta pyörä voi hangata lokasuojan ulkoreunaan tai jousiin/iskunvaimentimiin. Ulkonemaan vaikuttavat vanteiden leveys, renkaiden koko ja tietysti automalli. Normaalisti ulkonema on merkitty vanteisiin. Mitä suurempi ET-luku, sitä syvemmälle autoon vanne sijoittuu.


Huomioi myös autosi pulttijako. Tämä mitta kertoo kaksi asiaa; pulttireikien määrän vanteessa ja pulttikehän halkaisijan. Pulttijako voi olla esimerkiksi 4x110, tällöin vanteessa on neljä pulttireikää ja pulttikehän halkaisija on 110 mm. Pulttikehän halkaisijan voi tarkistaa mittaamalla kahden pultin välisen (pyörännavan yli) etäisyyden. Tämä on kuvassa merkitty punaisella. Neljän pultin vanteessa mittaat pyörännavan yli, pultinreiän ulkoreunasta vastakkaisen pultinreiän sisäreunaan. Eri autoissa on erilainen pulttijako, joten kaikki vanteet eivät sovi kaikkiin autoihin. Renkaatvaihtoon.fi:n hakukoneella löydät vanteet, joissa on oikea pulttijako.


Viisipulttisessa vanteessa pulttijako mitataan seuraavasti: Mittaa koko pulttikehän halkaisija (= A) Mittaa pultinreiän reunasta pyörännavan reunaan (= B). Mittaa pyörännavan halkaisija (= C). Pulttijaon halkaisija = A + (Bx2) + C.


Lue lisää