Humany
5% kaiksta renkaista!

Renkaat ja vanteet netissä vuodesta 2002.

Myymme tunnettujen valmistajien tuotteita, jotka ovat ylläpitäneet korkean laatutason pitkän ajan kuluessa. Haluamme asiakkaidemme olevan tyytyväisiä ja saavan tuotteet parhaalla hinnalla.

Renkaatvaihtoon.fi on toiminut internetissä vuodesta 2002. Pyrimme edelleen nopeimpiin toimitusaikoihin, laajaan valikoimaan ja helppokäyttöisyyteen. Keskusvarastossamme on yli 100 000 tuotetta, joten pystymme toimittamaan useimmat tilaukset suoraan varastosta. Keväällä 2007 perustimme tytäryhtiöt Suomeen ja Norjaan. Yritys työllistää yli 25 työntekijää ja liikevaihto on noin 40 miljoonaa euroa. Bythjul Norden Ab:n pääkonttori on Tukholmassa.

Tuotevalikoimamme täydellisesti tunteva asiakaspalvelu on sijoitettu pääkonttoriimme Tukholmaan. Asiakaspalvelijamme puhuvat sujuvaa suomea, ruotsia, norjaa, tanskaa ja englantia. Renkaatvaihtoon.fi voitti vuonna 2012 prisjakt.nu -sivuston myöntämän ”Vuoden nettikauppa” -palkinnon. Olemme ylpeitä meille tärkeästä tunnustuksesta, joka kertoo myös asiakastyytyväisyydestä. Renkaatvaihtoon.fi on myynyt renkaita netissä perustamisestaan lähtien ja yritys on nykyään tunnetuimpia on line-jälleenmyyjiä Pohjoismaissa. Nopeilla toimituksilla ja tyytyväisillä asiakkailla pidämme tiukan otteen Pohjoismaiden rengasmarkkinoiden verkkokaupasta.

Työstämme täydelliseen palvelukokemukseen

Annamme sovitustakuuta kun ostat meiltä renkaita

Etsimällä rengas+vanne paketit, renkaat tai vanteet syöttämällä rekisterinumeroasi vakuutamme että tuotteet sopivat sinun autollesi. Sinun on vain syötettävä autosi rekisterinumero ja hoidamme loput! Epätodennäköisessä tapauksessa että autotietokantammeyhdistää väärät tuotteet autollesi palautat tuotteet kustantamatta.

Lue lisää meidän sovitustakuusta

Meillä on Renkaatvaihtoon.fi todistetut yhteistyökumppaneita ympäri maata

Tarjoamme renkaita ja vanteita kotisivultamme ostaville asiakkaille asennusapua. Olemme yhteistyössä maan parhaimpien asennusliikkeiden kanssa. Voimme myös toimittaa tuotteet kotiovellesi, jos haluat hoitaa asennuksen itse tai teettää sen jossain muualla.

Löydä asennusliikkeesi

Testaamme ja valitsemme markkinan parhaat renkaat

Olemme valikoineet tämän hetken parhaat renkaat osastoon Renkaatvaihtoon.fi Tested. Olemme yhdistäneet kaikki tiedot lehdistöstä, rengastesteistä ja asiakasarvosteluista omaan asiantuntemukseemme, jotta löytäisit parhaat renkaat. Julkaisemme kotisivullamme myös eri lehtien rengastestejä, jotta voit muodostaa hyvän kokonaiskuvan renkaista ja löydät juuri sinulle sopivat tuotteet.

Näytä testit

Tuotevalikoimamme osaava asiakaspalvelu auttavat sinut kaikissa asioissa

Asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua riippumatta siitä, millaisesta renkaiden tai vanteiden ostamiseen liittyvästä ongelmasta on kysymys. Asiakaspalvelumme puhuvat sujuvaa suomea, routsia, norjaa, tanskaa ja englantia. Olemme vain puhelun tai sähköpostin päässä, ota yhteyttä!

Ota yhteytä tänään