Humany
5% kaiksta renkaista!

PIRELLI RENKAAT OSTA HALVALLA NETISTÄ

Italialainen Pirelli perustettiin 1800-luvun lopulla Milanossa ja on kasvanut yhdeksi maailman suurimmista rengasvalmistajista. Monet ylistävät Pirellin laatua ja suorituskykyä. Pirellin pitkä kokemus, tekniset innovaatiot ja osaaminen on varmistanut heille pitkän ja kattavan yhteistyön maailman johtavien auto- ja moottoripyörävalmistajien kanssa.

Suosittu rengas Pirelli
Talvirenkaat winter-dubbed
Kesärenkaat summer

Pirellin renkaita, nastarenkaita ja kitkarenkaita

Pirellin talvirenkaita ja kesärenkaita edulliseen hintaan. Renkaatvaihtoon.fi tarjoaa sinulle ison valikoiman.

Pirelli Winter Ice Zero sioutui kolmanelle sialle Tekniikan maailman talvirengastestissä 2015. Tämä on ensinmäinen nastarengas Pirellin "Pirelli Zero"-sarjassa jossa käytetään uutta Pirelli Dual Stud-teknologiaa, joka on kehitetty erikoisesti pohjoismaisille talvikeleille. Pirelli Winter Ice Zero on nastarengas kehitetty henkilöautoihin sekä suurenpiin kilpailu- sekä maastoautoihin ja suveltuu erinomaisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin. Winter IceZero on kehitetty uusinmalla teknologialla turvallisuutta ajatellen.

2019: Pirelli Ice Zero 2

Pirelli P Zero kesärengas, 3.sija ADAC:in kesärengastesteissä 2016. 225/45R17

Renkaatvaihtoon.fi:stä löydät muun muassa hiilidioksidipäästöjä pienellä vierintävastuksellaan alentavan Pirelli Cinturato P7 Rengas omaa myös hyvin lyhyen jarrutusmatkan sekä märällä että kuivalla alustalla. 2.sija Tekniikan Maailman kesärengastesteissä 2015! Myös 2013 Pirelli Cinturato P7 sai täydet viisi tähteä. Saksalainen Adac:in testatessa Pirellin Cinturato P7 ja Cinturato P6 molemmat renkaat saivat hyvän arvosanan.

Pirelli on World Rally Championshipin virallinen rengastoimittaja. Renkaat korvasivat BF Goodrichin vuonna 2008 ja nykyään kaikki osallistujat autot ajavat Pirellin renkailla.

Osta uudet renkaat, osta osamaksulla. Renkaatvaihtoon.fi

Lue lisää
Kysy joltain, joka tietää!

Vastaamme mielellämme kaikkiin tilaustasi koskeviin kysymyksiin. Odotamme puheluasi tai sähköpostiasi!