GOODYEAR RENKAAT OSTA HALVALLA NETISTÄ

Goodyear on suurin amerikkalainen rengasvalmistaja ja perustettiin vuonna 1898 ja toimii nykyään jopa kuudella eri mantereella. Goodyear valmistaa myös muun muassa Dunlop-, Kelly- ja Debica-merkkiset renkaat. Renkaatvaihtoon.fi:stä löydät aina ison valikoiman Goodyearin renkaita edullisilla hinnoilla.

872 mallia merkiltä Goodyear
Kesärenkaat

575 mallia Kesärenkaat lähtien 48.36 €

Nastarenkaat

80 mallia Nastarenkaat lähtien 58.28 €

Euroopan kitkarenkaat

169 mallia Euroopan kitkarenkaat lähtien 62.00 €

Pohjoismaiden kitkarenkaat

48 mallia Pohjoismaiden kitkarenkaat lähtien 63.24 €

Goodyearin renkaat halvalla netistä!

Vuodesta 1916 ollut maailman johtavin rengasvalmistaja Goodyear ei ainoastaan ole valmistanut renkaita, vaan myös muita kumituotteita autoteollisuuteen. Renkaatvaihtoon.fi:stä löydät Goodyearin optimaalisen talvirenkaan, pohjoismaisiin olosuhteisiin sopeutetun, parhaan mahdollisen otteen ja mukavuuden kaikissa olosuhteissa tarjoavan, UltraGrip Extreme -nastarenkaan. AST (Active Stud Technology) auttaa pitämään tiepidon talven lumimyrskyissä.

Goodyear UltraGrip Ice Arctic testimenestyjä! 3.sija Tuulilasi:n talvirengastesteissä 2015! ja Tekniikan Maailma, 4. sija 2015!

Goodyear UltraGrip Ice 2 kitkarenkaat.Jaettu 2.sija Teknikan Maailman talvirengastesteissä 2015!

Goodyear EfficientGrip Performance, 2.sija Tekniikan Maailman rengstestissä 2016 ja 3.sija 2015. 4.sija ADAC.in kesärengastestissä 2016 (185/60R16)

Renkaatvaihtoon.fi:stä löydät myös Goodyearin optimaalisen talvirenkaan, pohjoismaisiin olosuhteisiin sopeutetun, parhaan mahdollisen otteen ja mukavuuden kaikissa olosuhteissa tarjoavan, UltraGrip Extreme -nastarenkaan. AST (Active Stud Technology) auttaa pitämään tiepidon talven lumimyrskyissä.

Goodyear on vuodesta 2001 tehnyt Fordin kanssa yhteistyötä tarkistaakseen renkaan sisäisen paineen ja lämpötilan. Tulos tästä on dynaamisen muodon omaava "älykäs rengas", joka sopii kaikentyyppisiin kulkuneuvoihin. Fordin lisäksi Goodyear tekee yhteistyötä Peugeotin, Rover, Vauxhallin, ERF, Leyland DAF:n Case New Hollandin ja Caterpillarin tapaisten valmistajien kanssa.

Goodyear toi vuonna 2005 markkinoille RunOnFlat-renkaan. Monet autovalmistajat käyttävät RunFlat-renkaita alkuperäisrenkaina ja tekniikkaa kehitetään alituisesti.

Osta Goodyearin nastarenkaat tai kitkarenkaat talvelle. Osta osamaksulla.

Kysy joltain, joka tietää!

Vastaamme mielellämme kaikkiin tilaustasi koskeviin kysymyksiin. Odotamme puheluasi tai sähköpostiasi!