BRIDGESTONE RENKAAT, HALVALLA NETISTÄ

Renkaatvaihtoon.fi myy Bridgestonen talvirenkaita ja kesärenkaita edullisilla hinnoilla. Renkaat ovat tunnettuja turvallisuudestaan ja korkeasta suorituskyvystään, jonka vuoksi monet maailman autovalmistajista käyttävät Bridgestonea autojensa vakiorenkaina.

818 mallia merkiltä Bridgestone
Kesärenkaat

570 mallia Kesärenkaat lähtien 52.08 €

Nastarenkaat

62 mallia Nastarenkaat lähtien 66.96 €

Euroopan kitkarenkaat

129 mallia Euroopan kitkarenkaat lähtien 48.36 €

Pohjoismaiden kitkarenkaat

57 mallia Pohjoismaiden kitkarenkaat lähtien 59.52 €

Bridgestone renkaita

Bridgestone on toimittanut renkaita Formula 1:siin vuodesta 1997 ja vuosina 2008 -2010 Bridgestone oli ainoa rengastoimittaja FIA:n Formula-1 maailmanmestaruuskilpailuihin. Ensimmäinen Formula 1 -voitto Bridgestonen renkailla tuli jo ensimmäisen kauden aikana.
(1998 Mika Häkkinen McLaren-Mercedeksellä).

Bridgestone Tire Corporation Ltd perustettiin vuonna 1931 ja on maailman toiseksi suurin maailmanlaajuinen rengastoimittaja. Nimi Bridgestone on suora käännös japanilaisen perustajan Shojiro Ishibashin sukunimestä.

Bridgestone Turanza T001 tarjoaa turvallisuutta ja ajomukavuutta, korkeasuorituskykyisiin autoihin. Bridgestone Potenza RE050A renkaalla on erinomainen ote sekä märällä että kuivalla alustalla.

Bridgestone osti vuonna 1988 amerikkalaisen Firestone Tire & Rubber Companyn. Tämä teki Bridgestonesta yhden maailman suurimmista rengasyrityksistä. Bridgestone on tämän jälkeen luonut itselleen maailmanlaajuisen tiimin, joka pyrkii valmistamaan parhaan mahdollisen laadun, palvelun ja tekniikan takaavia renkaita. Tänä päivänä ne tekee renkaita moottoripyöriin, henkilöautoihin, rekkoihin, traktoreihin ja lentokoneisiin, ja valmistaa myös urheilutuotteita golfiin ja pyöräilyyn.

Yhtiön valikoimasta löytyy renkaita kaikentyyppisiin henkilöautoihin, henkilöautoista maastoautoihin ja urheiluautoihin. Suosittu korkean suorituskyvyn kesärengas on Potenza, joka tuo Formula 1:sen tarkkuuden ja teknologian tämän päivän korkean suorituskyvyn autoihin. Muita Bridgestonen renkaita ovat esimerkiksi Turanza ja Dueler.

Bridgestonen talvirenkaat ovat myös parhaiden joukossa ja monet heidän talvirenkaat ovat testivoittajia.

Jos haluat tietää enemmän Bridgestonen renkaista tai apua rengasvalinnassasi, voit joko lukea sivuillamme lisää tai soittaa asiakaspalveluumme (0800 11 46 03).

Kysy joltain, joka tietää!

Vastaamme mielellämme kaikkiin tilaustasi koskeviin kysymyksiin. Odotamme puheluasi tai sähköpostiasi!