Humany

Bridgestone kesärenkaat, halvalla netistä!

Suosittu rengas bridgestone

Bridgestone kesärenkaat

Renkaatvaihtoon.fi myy Bridgestonen kesärenkaita edullisilla hinnoilla. Bridgestonen renkaat ovat tunnettuja turvallisuudestaan ja korkeasta suorituskyvystään, jonka vuoksi monet maailman autovalmistajista käyttävät Bridgestonea autojensa vakiorenkaina.

Bridgestone on toimittanut renkaita Formula 1:siin vuodesta 1997 ja vuosina 2008–2010 Bridgestone oli ainoa rengastoimittaja FIA:n Formula-1 maailmanmestaruuskilpailuihin. Ensimmäinen Formula 1 -voitto Bridgestonen renkailla tuli jo ensimmäisen kauden aikana (1998 Mika Häkkinen McLaren-Mercedeksellä).

Bridgestone Tire Corporation Ltd perustettiin vuonna 1931 ja on maailman toiseksi suurin maailmanlaajuinen rengastoimittaja. Nimi ”Bridgestone” on suora käännös japanilaisen perustajan Shojiro Ishibashin sukunimestä.

Bridgestone osti vuonna 1988 amerikkalaisen Firestone Tire & Rubber Companyn. Tämä teki Bridgestonesta yhden maailman suurimmista rengasyrityksistä. Bridgestone on tämän jälkeen luonut itselleen maailmanlaajuisen tiimin, joka pyrkii valmistamaan parhaan mahdollisen laadun, palvelun ja tekniikan takaavia renkaita. Tänä päivänä Bridgestone tekee renkaita moottoripyöriin, henkilöautoihin, rekkoihin, traktoreihin ja lentokoneisiin. Bridgestone valmistaa myös urheilutuotteita golfiin ja pyöräilyyn.

Bridgestonen valikoimasta löytyy renkaita kaikentyyppisiin henkilöautoihin, henkilöautoista maastoautoihin ja urheiluautoihin. Suosittu korkean suorituskyvyn kesärengas on Bridgestone Potenza, joka tuo Formula 1:sen tarkkuuden ja teknologian tämän päivän korkean suorituskyvyn autoihin. Muita Bridgestonen renkaita ovat esimerkiksi Bridgestone Turanza ja Dueler.

Jos haluat tietää enemmän Bridgestonen renkaista tai apua rengasvalinnassasi, voit joko lukea sivuillamme lisää tai soittaa asiakaspalveluumme (0800 11 46 03).

Lue lisää