Humany
5% kaiksta renkaista!

KUMHO RENKAAT OSTA HALVALLA NETISTÄ

Kumho aloitti toimintansa 1960, ja on sen jälkeen kasvanut Etelä-Korean johtavaksi rengasyritykseksi. Kumho on tänään yksi maailman 10. suurimmasta rengasvalmistajista, ja on osa isompaa yhtymää, johon kuuluu muun muassa rakennusfirmoja ja kansainvälinen lentoyhtiö. Kumhon tehtaat Koreassa, Kiinassa ja Vietnamissa valmistavat vuosittain melkein 60 miljoonaa rengasta, joita myydään noin 180 maassa.

Suosittu rengas Kumho
Talvirenkaat winter-dubbed
Kesärenkaat summer

Kumho renkaita

Kumhon monessa tutkimuskeskuksessa varmistetaan renkaiden jatkuva kehitys. Kumhon visio on olla yksi maailman viidestä suurimmasta rengastoimittajista.

Kumho on ehdottomasti lähestymässä rengasjättiläisiä ja valmistaja on teknologian etunenässä. Kumho Ecsta Le Sport KU39 sopii hyvin touring- ja urheilu autoihin. Hyvät käsittelyominaisuudet antavat maksimaalisen ajovakauden.

Kumho toimii Manchester Unitedin virallisena sponsorina ja valmistajan renkaat ovat monen Chevroletin, Chryslerin, Hyundain, Kian, Mercedes Benzin, Mitsubishin, Smartin, ja Volkswagenin automallin alkuperäisrenkaina.

Kumho aloitti ensimmäisenä 15 tuuman profiilirenkaiden valmistuksen. He tekivät tämän koossa 385/15Z R22, mikä kuulostaa uskomattomalta ja oli siis maailman ensimmäinen 15-profiilinen urheilurengas. Rengasta on tarkoitus käyttää Corvette Z06:ssa, Ferrari F430:ssa, Lamborghina Gallardossa, Porsche Viperissa ja muissa superurheiluautoissa.

Lue lisää
Kysy joltain, joka tietää!

Vastaamme mielellämme kaikkiin tilaustasi koskeviin kysymyksiin. Odotamme puheluasi tai sähköpostiasi!