CONTINENTAL RENKAAT, HALVALLA NETISTÄ

Continental AG perustettiin Hannoverissa vuonna 1871. Continental on markkinoiden neljänneksi suurin kesä- ja talvirenkaiden valmistaja ja pyrkii yli 40 tehtaansa ja testiratojensa avulla tekemään renkaista turvallisimmat, mukavimmat ja kestävimmät.

1499 mallia merkiltä Continental
Kesärenkaat

969 mallia Kesärenkaat lähtien 49.60 €

Nastarenkaat

154 mallia Nastarenkaat lähtien 49.60 €

Euroopan kitkarenkaat

268 mallia Euroopan kitkarenkaat lähtien 58.28 €

Pohjoismaiden kitkarenkaat

108 mallia Pohjoismaiden kitkarenkaat lähtien 40.92 €

Continental renkaat, nastarenkaat ja kitkarenkaat

Continental tekee yhteistyötä monen autovalmistajan, muun muassa Dailmer-Benz:in ja Porschen, kanssa. Renkaatvaihtoon.fi tarjoaa sinulle ison valikoiman Continental-renkaita edullisiin hintoihin.

Talvirenkaat

Continental ContiIceContact 2 saavutti 2 sijan Tekniikan maailman talvirengastesteissä 2015, ja jaettu 2 sija Tuulilasin testeissä 2015! Continentalin talvirenkaat ovat todistettu hyvälaatuiset - löydät ne tietysti meiltä.

Kesärenkaat
Vahvamoottorisille autoille sopiva, hyvän pidon sekä märällä että kuivalla alustalla antava ContiSportContact 3 on vain yksi Continentalin laadukkaista kesärenkaista. Testivoittaja ContiSportContact 5 ADAC:in kesärengastesteissä 2016 (225/45R17) ContiPremiumContact 5, 2.sija ADAC:in kesärengstestissä 2016. (185/60R15) Testivoittaja Auto Bild kesärengastestissä 2015 ja testivoittaja Tekniikan Maailman kesärengastestissä 2015. Yksi vaihtoehto on hieman pienempiin autoihin sopiva ContiEcoContact 3. Tämä nykyaikainen, pienen vierintävastuksen omaava rengas sopii sinulle, joka ajat vaihtelevissa olosuhteissa ja paljon lyhyempiä matkoja kerrallaan.

Innovaatiot ja turvallisuus ovat kaksi Continentalin tuotemerkin vahvasti määrittelevää tekijää - sekä talvi- että kesärenkaissa. Continental aloitti vuonna 2002 yhteistyön Bridgestonen kanssa edistääkseen yhä suositumpien Run Flat-renkaiden tutkimusta ja kehitystä. Continental on muun muassa kehittänyt rengaspaineen vähenemisestä varoittavan TPMS:n (Tyre Pressure Monitoring System).

Kysy joltain, joka tietää!

Vastaamme mielellämme kaikkiin tilaustasi koskeviin kysymyksiin. Odotamme puheluasi tai sähköpostiasi!