Humany

Continental talvirenkaat, halvalla netistä!

Suosittu rengas continental

Continental talvirenkaat, nastarenkaat ja kitkarenkaat

Renkaatvaihtoon.fi tarjoaa sinulle ison valikoiman Continental talvirenkaita edullisiin hintoihin. Continental on markkinoiden neljänneksi suurin renkaiden valmistaja ja pyrkii tehtaansa ja testiratojensa avulla tekemään renkaista turvallisimmat, mukavimmat ja kestävimmät. Continental tekee yhteistyötä monen autovalmistajan kanssa, muun muassa Dailmer-Benz:in ja Porschen.

2019: Continental IceContact 3 talvirenkaat

2016 oli onnistunut vuosi Continentalille rengasttesteissä. Continental VikingContact 6 voitti Tekniikan maailman talvirengastestin (pohjoismaiset kitkarenkaat). Myös Continentalin nastarengas ContiIceContact 2 sioutui Tekniikan maailman talvirengastestissä nastarengaskategoriassa.

Innovaatiot ja turvallisuus ovat kaksi Continentalin tuotemerkin vahvasti määrittelevää tekijää - sekä talvi- että kesärenkaissa. Continental aloitti vuonna 2002 yhteistyön Bridgestonen kanssa edistääkseen yhä suositumpien Run Flat-renkaiden tutkimusta ja kehitystä. Continental on muun muassa kehittänyt rengaspaineen vähenemisestä varoittavan TPMS:n (Tyre Pressure Monitoring System).

Lue lisää