Humany
Jopa 10% renkaista varastossa!

SUOMEN SUURIN VANNE- JA RENGASKAUPPA

viikon suosikit

Nokian
Hakkapeliitta 9
  • 101.68 €
Lue lisää

Goodyear
UltraGrip Ice Arctic
  • 76.88 €
Lue lisää

OVM
Nordic Silver
  • 90.52 €
Lue lisää
SE ON NÄIN HELPPOA
Hae sopivat renkaat ja vanteet
Nopea toimitus kotiovelle tai asennusliikkeeseen
Asennus
Voit säästää jopa 40 % tavallisen rengasliikkeen hinnoista!

TALVIRENKAAT AUTOLLESI NETISTÄ

Talvirenkaat, nastarenkaat ja kitkarenkaat

Kauttamme voit saada tuotteesi toimitettuna suoraan verstaalle. Kaikki vain napin painalluksella - halvalla, helposti ja turvallisesti! Osta osamaksulla renkaat.

Talvirenkaat netistä - Nastarenkaat tai kitkarenkaat?

Jäisellä kuin märällä tiellä, vaihteleviin keleihin, nastarenkaat tuo hyvän turvan. Jarrutusmatka jäisillä teillä on merkittävästi kitkarenkaita lyhyempi. Kun talviolosuhteet ovat tasaiset, kitkarenkat on turvalliset, jos esimerkiksi on koko ajan lumista. Voitte itse valita parhaiten omaan ajotyyliin sopivat talvirenkaat.

Talvirenkaat ja tien pinta

Kun on aika vaihtaa talvirenkaisiin, vaihtoehtona on joko nastoitetut tai nastattomat (kitka) talvirenkaat. Nastoitetut renkaat toimivat parhaiten lumella ja jäällä. Kitkarenkaat toimivat kylmillä keleillä, mutta jäättömällä tien pinnalla. Kun keli on märkä ja lumeton, kitkarenkaat ovat parhaimmillaan. Maan pohjoisemmissa osissa nastarenkaat ovat yleisempiä ja kitkarenkaita käytetään usein vain maan eteläisimmissä osissa. Jos asut pääkaupungissa, valinta ei ole välttämättä helppo, mutta edelleenkin 70 % autoilijoista päätyy nastarenkaisiin.

Talvirenkaat ja tuotemerkki

Kumiseoksen laatu, nastat, renkaan kuvio ja monena vuotena tehdyt talvirengastestit turvallisuusmittauksineen kertovat, mikä merkki on sopivin. Suurimmat pohjoismaiset talvirenkaiden myyjät ovat Nokian Renkaat, Pirelli, Goodyear, Continental ja Gislaved.

Talvirengastestejä, testimenestyjiä

Testimenestyjiä talvirengastesteissä, nastarenkaita: Nokian Hakkapeliitta 9, Continental IceContact 3, Pirelli Winter Ice Zero 2, Hankook Winter iPike RS W419, Goodyear UltraGrip Ice Arctic, Michelin X-Ice North 4 Testimenestyjiä kitkarenkaita: Nokians Hakkapeliitta R3, Goodyear UltraGrip 9, Michelin X-Ice XI3, Goodyear UltraGrip Ice 2.

Talvirenkaiden paikka autossa

Talvirenkaan kuluminen riippuu sen sijainnista autossa. Kulumiseen vaikuttaa myös se, onko auto etu- vai takavetoinen. Takavetoiset autot kuluttavat renkaita nopeimmin. Parasta on laittaa parhaat renkaat auton taka-akselille auton yliohjautumisen välttämiseksi.

Talvirenkaat ja ikä

Talvirenkaat vanhenevat vuosien mittaan, liian ikääntyneillä ei pidä ajaa. Talvirenkaiden kumiseos on sitä kovempaa, mitä vanhempia renkaat ovat. Renkaat on säilytettävä viileässä ja pimeässä tilassa. Näin vältetään renkaan ennenaikainen vanheneminen. Valitettavan monet rengasverstaat tarjoavat renkaiden säilytystä konteissa. Tämä ei kuitenkaan ole ihanteellisin renkaiden säilytyspaikka, koska kontti lämpenee kesällä ja kylmenee talvella ja lämpötilaerot ovat suuria. Uudet talvirenkaat on varastoitu useimmiten parhaalla mahdollisella tavalla jo valmistajan, toimittajan ja myyjän tiloissa. Renkaat ovat uudet, vaikka ne olisi valmistettu jo kolme vuotta aiemmin. Renkaat on suojattu glyseriinillä, joka pitää vanhenemisprosessin kurissa niin kauan kunnes rengasta aletaan käyttää ja pinta alkaa kulua.

Sääntöjä talvirenkaiden käytöstä

Talvirenkaat ovat sananmukaisesti renkaita, jotka on suunniteltu talvikäyttöön. Ne on merkitty lyhenteillä MS, M-S, M+S, M&S tai Mud and Snow. Lumiketjujakin voi käyttää talvirenkaiden sijaan, mutta niitä ei voida tietenkään suositella tavallisille teille. Nastoitettuja talvirenkaita käytettäessä on auton kaikissa renkaissa oltava nastat. Laki sallii kitkarenkaiden käytön vuoden ympäri, mutta tätä ei suositella. Kitkarenkaat on valmistettu erityisen pehmeästä kumiseoksesta ja ne kuluvat nopeasti lämpimillä teillä. Niillä on myös tavallisia kesärenkaita huonommat ajo-ominaisuudet kesäkeleillä.

Lisää Renkaatvaihtoon.fi:stä

Renkaatvaihtoon.fi on myynyt renkaita ja vanteita internetissä jo vuodesta 2001 lähtien. Meiltä saat suurimpien merkkivalmistajien renkaita. Myymme Nokian Renkaita, Micheliniä, Bridgestonea, Pirelliä, Goodyearia sekä Dunlopin, Gislavedin, Hankookin, Kumhon, Duron ja Nankangin yms. renkaita. Asiakaslupauksemme on, että ostat halvalla, helposti sekä turvallisesti. Halvin hinta-takuumme lupaa sinulle, että jos löydät samat renkaat jostakin muusta fyysisestä liikkeestä, hyvitämme sinulle hintojen erotuksen takaisin. Helppous tulee siitä, että omistamme erittäin helppokäyttöisen nettikaupan, ja sivuston kautta saat yhteyden myös asennusverstaisiin suoraan internetin kautta. Voit myös maksaa ostoksesi laskulla, luottokortilla, verkkopankilla kautta tai osamaksulla. Tietysti myös tilisiirto toimii. Turvallisuus tulee asiakastyytyväisyystakuusta, jonka mukaan voit palauttaa tuotteet 14 päivän sisällä, jos et ole tyytyväinen kauppaasi. Olemme myös sertifioitu ostaja ja meillä on yli satatuhatta tyytyväistä asiakasta.

Renkaatvaihtoon.fi toimii yhteistyössä rengasverstaiden kanssa ympäri maata. Tilauksen yhteydessä voit valita toimituksen verstaaseen, jossa renkaasi asennetaan. Yhteistyöverstaiden määrä kasvaa koko ajan. Tervetuloa Renkaatvaihtoon.fi:hin ostamaan renkaita helposti, halvasti ja turvallisesti! Osta osamaksulla talvirenkaat 2021. Renkaatvaihtoon -> Talvirenkaat poistohintaan.

Lue lisää