Humany

HANKOOK RENKAAT, OSTA HALVALLA NETISTÄ

Hankook Tyres Co Ltd perustettiin vuonna 1941 ja on juuri nyt maailman seitsemänneksi suurin - ja nopeiten kasvavin - rengasvalmistaja. Hankook valmistaa ylpeänä korkean laadun ja suorituskyvyn renkaita henkilöautoihin, maastureihin, nelivetoihin ja pakettiautoihin. Muun muassa Toyota, Ford ja General Motors käyttää Hankook-renkaita autonsa alkuperäisvarustuksena.

Suosittu rengas hankook
Talvirenkaat
Kesärenkaat

Hankook renkaita, osta osamaksulla.

Hankook- renkaita hyvillä hinnoilla. Urheilullinen Hankook Ventus S1 evo on kehitetty minimoimaan muutokset korkeissa nopeuksissa ja lämpötiloissa. Optimaalinen yhteys alustaan parantaa sekä ohjattavuutta että suorituskykyä. Hankook Kinergy Eco K425 5.sija ADAC:in kesärengastestissä 2016 (185/65R15).

Hankookin tarkoituksena on jatkuvasti panostaa vähintään 5% yrityksen voitoista renkaittensa kehitykseen. 5% ei ehkä kuulosta paljolta, mutta kun kyse on niinkin isoista summista kun Hankookin vuoden 2008 3,7miljardin dollarin liikevaihdosta, 5% ei olekaan niin vähän.

Hankook nähdään myös moottoriurheilupiireissä - he toimittavat renkaita muun muassa amerikkalaiseen Le Mans-sarjaan, Super GT:hen ja aasialaiseen Le Mans-sarjaan.

Osta uudet talvirenkaat, nasta- tai kitkarenkaat. Osta osamaksulla.

Kysy joltain, joka tietää!

Vastaamme mielellämme kaikkiin tilaustasi koskeviin kysymyksiin. Odotamme puheluasi tai sähköpostiasi!