MICHELIN RENKAAT OSTA HALVALLA NETISTÄ

Michelin on hyvin tunnettu, eurooppalainen yritys, jonka renkaat ovat parhainta luokkaa ja löytyvät monelta autovalmistajalta, joka näkee Michelinin renkaan itsestään selvänä autonsa alkuperäisrenkaana.

1314 mallia merkiltä Michelin
Kesärenkaat

841 mallia Kesärenkaat lähtien 54.56 €

Nastarenkaat

115 mallia Nastarenkaat lähtien 78.12 €

Euroopan kitkarenkaat

295 mallia Euroopan kitkarenkaat lähtien 70.68 €

Pohjoismaiden kitkarenkaat

63 mallia Pohjoismaiden kitkarenkaat lähtien 57.04 €

MICHELIN renkaat

Talvikautta ajatellen löydät Renkaatvaihtoon.fi:stä Michelinin suosituimman talvirenkaan, Michelin X-Ice Northin, pohjoismaisiin olosuhteisiin sopeutetun, todella hyvän tieotteen omaavan nastarenkaan. Jos haluat mielummin kitkarenkaan, niin suosittelemme Michelin X-Ice -rengasta, pitkän elinajan ja hyvällä tiepidon rengasta.

MICHELIN X-Ice XI3 on luotettava talvirengas, joka soveltuu kylmiin, kuiviin ja kosteisiin talviolosuhteisiin. Testimenestyjä jaettu 2.sija Tekniikan Maailman talvirengastesteissä 2015! (kitkarenkaat).

Renkaatvaihtoon.fi tarjoaa sinulle Michelinin parhaan kesärenkaan, Michelin Energy Saver joka kunnioittaa luontoa ja samalla säästää sinulle rahaa ja lyhentää jarrutusmatkaasi. Vähentämällä renkaan vierintävastusta ei ainoastaan vähennetä pienempää polttoainekulutusta vaan myös vähemmän hiilidioksidipäästöjä. Tämän lilsäksi Michelin Energy Saver -renkaalla on ylivoimainen elinikä. Michelin Energy Saver+ on ruotsalaisen kuluttajalehden Råd och Rönin testivoittaja 2013.

MICHELIN CrossClimate on uusi kesärengas, joka on kehitetty Suomen kevään, kesän ja syksyn vaihteleviin sääolosuhteisiin: lämmin, kuiva kesäkeli saattaa seuraavana päivänä vaihtua kylmään kaatosateeseen.

Green X on ympäristötietoisen valinta, joka vaali ympäristöä ja säästää samalla rahaa. Kaikki Michelinin matalan vierintävastuksen renkaat merkitään Green X:llä. Michelin on monta vuotta tehnyt yhteistyötä maailman suurimpien ja tunnetuimpien, sekä arkikäyttöön ja kilpailuihin suuntautuvien, autovalmistajien kanssa ja voi tämän takia varmasti sanoa valmistavansa turvallisia ja korkealaatuisia renkaita. Michelin on ainoa rengasmerkki, jolla on voitettu kilpailuja sekä Formula 1:ssä, WRC:ssä ja Moto GP:ssä.

Kysy joltain, joka tietää!

Vastaamme mielellämme kaikkiin tilaustasi koskeviin kysymyksiin. Odotamme puheluasi tai sähköpostiasi!