NOKIAN RENKAAT, OSTA HALVALLA NETISTÄ

Nokian Renkaat perustettiin vuonna 1932 Suomessa, Nokialla ja valmistaa renkaita kaiken tyyppisille ajoneuvoille. Ei ole niin ihmeellistä, että pohjoismaisissa olosuhteissa sijaitsevalla Nokialla on maailman ainoa pysyvä talvirenkaiden testikeskus. Hakkapeliittta-tavaramerkki on saanut runsaasti tunnustusta.

911 mallia merkiltä Nokian
Kesärenkaat

244 mallia Kesärenkaat lähtien 39.68 €

Nastarenkaat

339 mallia Nastarenkaat lähtien 49.60 €

Euroopan kitkarenkaat

160 mallia Euroopan kitkarenkaat lähtien 50.84 €

Pohjoismaiden kitkarenkaat

168 mallia Pohjoismaiden kitkarenkaat lähtien 53.32 €

Nokian renkaat osta halvalla netistä!

Aivan kuin aikaisempina vuosina Nokian Hakkapeliitta 8 veti voiton kotia Tuulilasin sekä Tekniikan Maailman talvirengastesteissä 2016! Nokian Hakkapeliitta 8 on nastarengas kehitetty henkilöautoihin ja suveltuu erinomaisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin ylivoimaisella otteelaan talviteillä.

Nokian Hakkapeliitta R2 sioutui toiselle sialle Tekniikan maailman kitkarengastestissä 2016. Vuotta ennen, 2015, R2 sioutui voittajaksi Tekniikan maailman talvirengastestissä. Lue enemmän Nokian talvirenkaista tästä.

Nokian Renkaat päivitti vuonna 2006 pohjoismaisiin olosuhteisiin sopeutettujen renkaidensa tuotestrategian ja toi markkinoille uuden tuoteperheen; Nokian Hakka -kesärenkaat.

Renkaatvaihtoon.fi:ltä löydät Nokian parhaat kesärenkaat, muun muassa palkitun Nokian Hakka Blue, Hakka Green sekä Hakka Z -renkaat. Nokian Hakka Green 2 testivoittaja Tuulilasin ja Tekniikan Maailman kesärengastesteissä 2016. Pohjoisen kesään kesärengas autoilijalle.

Isot rengasvalmistajat ovat alkaneet painottamaan ympäristöystävällisyyttä yhä enemmän. Nokian Renkaiden visio on olla koko ajan askel edellä muita rengasvalmistajia ja he toivat ensimmäisenä maailmassa markkinoille renkaan kokonaan ilman haitallisia öljyjä. Nokian keskittyy pienen vierintävastuksen omaaviin renkaisiin, koska tämä vähentää polttoaineen kulutusta ja hiilidioksidipäästöjä. Nokian Renkaat sai vuonna 2006 European Business Awards for the Environment -kilpailussa suomalaisessa osakilpailussa kunniamaininnan ympäristöystävällisestä työstään.

Kysy joltain, joka tietää!

Vastaamme mielellämme kaikkiin tilaustasi koskeviin kysymyksiin. Odotamme puheluasi tai sähköpostiasi!