Humany
Jopa 10% renkaista varastossa!

Michelin talvirenkaat, halvalla netistä!

Suosittu rengas michelin

Michelin talvirenkaat, osta netistä

Talvikautta ajatellen löydät Renkaatvaihtoon.fi:stä Michelinin suosituimman talvirenkaan, Michelin X-Ice Northin, pohjoismaisiin olosuhteisiin sopeutetun, todella hyvän tieotteen omaavan nastarenkaan. Jos haluat mielummin kitkarenkaat, niin suosittelemme Michelin X-Ice -rengasta, pitkän elinajan ja hyvällä tiepidon rengasta.

Michelin X-Ice North 3 är nastarengas kehitetty pohjoismaisille talviteille. Lyhennetty jarrutusmatka talvisella alustalla vaikka nastoja on vähnnetty 30% verrattuna aikaisempien sukupulvien nastamäärästä. Rengas sioutui viidennelle Tekniikan maailman talvirengastestissä 2016.

Michelin Alpin 5 antaa erinomaisen turvallisuuden talvisilla keleillä. Renkaalla on erittäin hyvät jarrutusominaisuudet niin kuivilla, märillä sekä lumisilla teillä.

Green X on ympäristötietoisen valinta, joka vaali ympäristöä ja säästää samalla rahaa. Kaikki Michelinin matalan vierintävastuksen renkaat merkitään Green X:llä. Michelin on monta vuotta tehnyt yhteistyötä maailman suurimpien ja tunnetuimpien, sekä arkikäyttöön ja kilpailuihin suuntautuvien, autovalmistajien kanssa ja voi tämän takia varmasti sanoa valmistavansa turvallisia ja korkealaatuisia renkaita. Michelin on ainoa rengasmerkki, jolla on voitettu kilpailuja sekä Formula 1:ssä, WRC:ssä ja Moto GP:ssä.

Lue lisää