Humany
Jopa 10% renkaista varastossa!

Bridgestone talvirenkaat, halvalla netistä!

Suosittu rengas bridgestone

Bridgestone talvirenkaat

Bridgestonen renkaat ovat tunnettuja turvallisuudestaan ja korkeasta suorituskyvystään, jonka vuoksi monet maailman autovalmistajista käyttävät Bridgestonea autojensa vakiorenkaina. Bridgestone on toimittanut renkaita Formula 1:siin vuodesta 1997 ja vuosina 2008-2010 Bridgestone oli ainoa rengastoimittaja FIA:n Formula 1 -maailmanmestaruuskilpailuihin. Ensimmäinen Formula 1 -voitto Bridgestonen renkailla tuli jo ensimmäisen kauden aikana (1998 Mika Häkkinen McLaren-Mercedeksellä).


Nastarenkaat

Bringdestone Noranza 001-renkaissa on käytetty uusimman sukupolven nastoja, uusi kumisekoitus sekä erinlainen urakuvio. Nämä muutokset helpottaa auton veto, tienote sekä jarruominaisuuksia talviteillä. Renkaisiin on myös kehitetty indikaattori josta yksinkertaisesti voi seurata kulutuspinnan kulutusta ja koska on aika vaihtaa uusiin renkaisiin. Noranza 001 sioutui toiselle sialle Tuulilasin sekä Tekniikan Maailman nastarengastesteissä 2016.

Bridgestone Blizzak Spike-01 on kehitetty sekä vaativampiinkin talvikeleihin. Renkaan nastojen konstruktio antaa ainutlaatuisen tiepidon lumisilla sekä jäisillä talviteillä. Rengas on kehitetty erikoisesti pahenpiinkin talvikeleihin.

Kitkarenkaat

Bridgestone Blizzak WS8 on nastaton talvirengas (kitkarengas) kehitetty henkilöautoihin sekä minibusseihin jotka haluavat turvallsien talvirenkaan joka kestää myös vaativempia talvikelejä. Tämä rengas antaa kuskille turvallisen avun hallita jarrutuksen loskasella, lumisella sekä jäisellä alustalla. Rengas sioutui neljännelle sialle Tekniikan maailman talvi/kitkarengastestissä 2016.

Bridgestone Tire Corporation Ltd perustettiin vuonna 1931 ja on maailman toiseksi suurin maailmanlaajuinen rengastoimittaja. Nimi Bridgestone on suora käännös japanilaisen perustajan Shojiro Ishibashin sukunimestä. Bridgestone osti vuonna 1988 amerikkalaisen Firestone Tire & Rubber Companyn. Tämä teki Bridgestonesta yhden maailman suurimmista rengasyrityksistä. Bridgestone on tämän jälkeen luonut itselleen maailmanlaajuisen tiimin, joka pyrkii valmistamaan parhaan mahdollisen laadun, palvelun ja tekniikan takaavia renkaita. Tänä päivänä Bridgestone tekee renkaita moottoripyöriin, henkilöautoihin, rekkoihin, traktoreihin ja lentokoneisiin. Bridgestone valmistaa myös urheilutuotteita golfiin ja pyöräilyyn.

Jos haluat tietää enemmän Bridgestonen renkaista tai apua rengasvalinnassasi, voit joko lukea sivuillamme lisää tai soittaa asiakaspalveluumme (09 424 510 58).

Lue lisää