Humany
Jopa 10% renkaista varastossa!

Goodyear talvirenkaat, halvalla netistä!

Suosittu rengas goodyear

Goodyear talvirenkaat, osta netistä

Goodyear on rengasmarkkinoiden suurin amerikkalainen rengasvalmistaja. Goodyear perustettiin vuonna 1898 ja toimii nykyään jopa kuudella eri mantereella. Goodyear valmistaa myös muun muassa Dunlop-, Kelly- ja Debica-merkkiset renkaat. Renkaatvaihtoon.fi:stä löydät aina ison valikoiman Goodyearin renkaita edullisilla hinnoilla.
Renkaatvaihtoon.fi:stä löydät myös Goodyearin optimaalisen talvirenkaan, pohjoismaisiin olosuhteisiin sopeutetun, parhaan mahdollisen otteen ja mukavuuden kaikissa olosuhteissa tarjoavan, UltraGrip Extreme -nastarenkaan. AST (Active Stud Technology) auttaa pitämään tiepidon talven lumimyrskyissä.

Goodyear UltraGrip Ice Arctic testimenestyjä! 3.sija Tuulilasi:n talvirengastesteissä 2015! ja Tekniikan Maailma, 4. sija 2015!

Goodyear UltraGrip Ice 2 kitkarenkaat, jaettu 2.sija Tekniikan Maailman talvirengastesteissä 2015!

Goodyear on vuodesta 2001 tehnyt Fordin kanssa yhteistyötä tarkistaakseen renkaan sisäisen paineen ja lämpötilan. Tulos tästä on dynaamisen muodon omaava "älykäs rengas", joka sopii kaikentyyppisiin kulkuneuvoihin. Fordin lisäksi Goodyear tekee yhteistyötä Peugeotin, Rover, Vauxhallin, ERF, Leyland DAF:n Case New Hollandin ja Caterpillarin tapaisten valmistajien kanssa.

Goodyear toi vuonna 2005 markkinoille RunOnFlat-renkaan. Monet autovalmistajat käyttävät RunFlat-renkaita alkuperäisrenkaina ja tekniikkaa kehitetään alituisesti.

Lue lisää