Humany

Goodyear kesärenkaat, halvalla netistä!

Suosittu rengas goodyear

Goodyear kesärenkaat

Rengasmarkkinoiden suurin amerikkalainen rengasvalmistaja Goodyear perustettiin vuonna 1898 ja toimii nykyään jopa kuudella eri mantereella. Goodyear valmistaa myös muun muassa Dunlop-, Kelly- ja Debica-merkkiset renkaat. Renkaatvaihtoon.fi:stä löydät aina ison valikoiman Goodyearin renkaita edullisilla hinnoilla.

Goodyear EfficientGrip Performance, 2.sija Tekniikan Maailman rengstestissä 2016 ja 3.sija 2015. 4.sija ADAC.in kesärengastestissä 2016 (185/60R16)

Goodyear EfficientGrip SUV - 2.silja Tuulilasi 2017.

Goodyearin testivoittaja Goodyear Eagle F1 on todella hyvä, jos ei jopa markkinoiden paras, korkean suorituskyvyn rengas (Auto Bild -testivoittaja 2012). Myös paljon puhuttu Goodyear OptiGrip takaa 20% lyhyemmän jarrutusmatkan märällä alustalla. Goodyearin SmartWear-tekniikan avulla uudet rengaskuviot ja kumiseokset ilmenevät asteittain.

Goodyear on vuodesta 2001 tehnyt Fordin kanssa yhteistyötä tarkistaakseen renkaan sisäisen paineen ja lämpötilan. Tulos tästä on dynaamisen muodon omaava "älykäs rengas", joka sopii kaikentyyppisiin kulkuneuvoihin. Fordin lisäksi Goodyear tekee yhteistyötä Peugeotin, Rover, Vauxhallin, ERF, Leyland DAF:n Case New Hollandin ja Caterpillarin tapaisten valmistajien kanssa.


Goodyear toi vuonna 2005 markkinoille RunOnFlat-renkaan. Monet autovalmistajat käyttävät RunFlat-renkaita alkuperäisrenkaina ja tekniikkaa kehitetään alituisesti.

Lue lisää