Humany

Nokian kesärenkaat, osta netistä!

Suosittu rengas nokian

Nokian kesärenkaat, osta halvalla netistä.

Nokian Renkaat perustettiin vuonna 1932 Nokialla ja valmistaa renkaita kaiken tyyppisille ajoneuvoille. Ei ole niin ihmeellistä, että pohjoismaisissa olosuhteissa sijaitsevalla Nokialla on maailman ainoa pysyvä talvirenkaiden testikeskus. Hakkapeliittta-tavaramerkki on saanut runsaasti tunnutusta. Nokian Renkaat päivitti vuonna 2006 pohjoismaisiin olosuhteisiin sopeutettujen renkaidensa tuotestrategian ja toi markkinoille uuden tuoteperheen; Nokian Hakka -kesärenkaat.

Renkaatvaihtoon.fi:stä löydät Nokian parhaat kesärenkaat. Nokian Hakka Green 2 testivoittaja Tuulilasin ja Tekniikan Maailman kesärengastesteissä 2016. Pohjoisen kesään kesärengas autoilijalle.

Muun muassa palkitun Nokian Hakka Blue, testimenestyjä Teknikan Maailman kesärengastestissa 2015. Hakka Green sekä Hakka Z -renkaat, joka voitti ruotsalaisen Vi bilägare-lehden kesärengastestin vuonna 2009. "Todella tehokas ja turvallinen kesärengas, erityisesti märällä alustalla. Kaiken kaikkiaan arvioimme Nokian Hakka Z:n testin parhaaksi renkaaksi." Testattu rengaskoko oli 205/55/R16 91V. Hakka Z GZ oli 2012 Auto Bildin testissä 2. sijalla.

Hakka Blue sai Tekniikan Maailmassa 2013 täydet 5 tähteä. Rengas palkittiin myös vuonna 2013 Tuulilasissa: 2. sija.

Isot rengasvalmistajat ovat alkaneet painottamaan ympäristöystävällisyyttä yhä enemmän. Nokian Renkaiden visio on olla koko ajan askel edellä muita rengasvalmistajia ja he toivat ensimmäisenä maailmassa markkinoille renkaan kokonaan ilman haitallisia öljyjä. Nokian keskittyy pienen vierintävastuksen omaaviin renkaisiin, koska tämä vähentää polttoaineen kulutusta ja hiilidioksidipäästöjä. Nokian Renkaat sai vuonna 2006 European Business Awards for the Environment -kilpailussa suomalaisessa osakilpailussa kunniamaininnan ympäristöystävällisestä työstään.

Lue lisää