Humany

Pirelli kesärenkaat, halvalla netistä!

Suosittu rengas pirelli

Pirelli kesärenkaat

Italialainen Pirelli perustettiin 1800-luvun lopulla Milanossa ja on kasvanut yhdeksi maailman suurimmista rengasvalmistajista. Monet ylistävät Pirellin laatua ja suorituskykyä. Pirellin pitkä kokemus, tekniset innovaatiot ja osaaminen on varmistanut heille pitkän ja kattavan yhteistyön maailman johtavien auto- ja moottoripyörävalmistajien kanssa.

Renkaatvaihtoon.fi tarjoaa sinulle ison valikoiman Pirellin kesärenkaita edulliseen hintaan.

Pirelli tarjoaa sinulle uuden, ympäristöystävällisen korkean suorituskyvyn renkaan, joka on kehitetty parantamaan ajomukavuutta, turvallisuutta ja ajo-ominaisuuksia samalla säästämällä luontoa. Renkaatvaihtoon.fi:stä löydät muun muassa hiilidioksidipäästöjä pienellä vierintävastuksellaan alentavan Pirelli Cinturato P7. Rengas omaa myös hyvin lyhyen jarrutusmatkan sekä märällä että kuivalla alustalla. Tekniikan Maailmassa 2013 Pirelli Cinturato P7 sai täydet viisi tähteä. Saksalainen Adac:in testatessa Pirellin Cinturato P7 ja Cinturato P6 molemmat renkaat saivat hyvän arvosanan.

Pirelli on World Rally Championshipin virallinen rengastoimittaja. Renkaat korvasivat BF Goodrichin vuonna 2008 ja nykyään kaikki osallistujat autot ajavat Pirellin renkailla.

Lue lisää