Humany
OVM Allround Black
  • %% item.productImages.alt %%

OVM Allround Black

Alkaen:

Oikeat tuotteet autollesi?

Klikkaa alla ja syötä rekisterinumero tarkistaaksesi jos tämä tuote sopii sinun autollesi.

Valitse koko
100 % sovitustakuu

Jos tuotteet eivät sovi autoosi, korvaamme tietysti tuottet

 

(Tyre Pressure Monitoring System), suomalaiselta nimeltään rengaspaineiden valvontäjärjestelmä, tulee EU-vaatimusten mukaan olla kaikissa Euroopan ensirekisteröitävissä autoissa 1. marraskuuta 2014 lähtien.

TPMS on autoon asennettu rengaspaineiden valvontajärjestelmä. Mikäli yhden tai useamman renkaan paine laskee, näytössä näkyy suora ilmoitus automaattisesti ongelman ilmetessä.

Oikeilla rengaspaineilla saavutetaan muun muassa alhaisempi polttoaineen kulutus, renkaan pidempi käyttöikä, vähemmän hiilidioksidipäästöjä sekä parempi ajettavuus.

Jos autossanne on TPMS-järjestelmä ja autonne renkaissa on sensorit niitä on laitettava myös talvirenkaisiin jotta TPMS-systeemi toimisi (valinnainen auton omistajalle). Tarkista auton ohjekirjasta mikä järjestelmä autossa on tai valitse puhelimitse tai kotisivulla suositeltava vaihtoehto. Voit myös olla yhteydessä tuotemerkin jälleenmyyjään tai autonvalmistajaan.  Useimmissa tapauksissa myymme, asennamme ja ohjelmoimme renkaihin TPMS:än. Joissakin erikoistapauksissa joudumme tekemään jälkiohjelmointi automerkin autokorjaamossa tai  paikallisessa rengasverstaassa. Näitä erikoistapausten aiheuttavia kustannuksia me emme vastaa. 

Koot

Rekisteritunnus i

100 % sovitustakuu

Korvaamme tietenkin tilaamasi tuotteet, jos ne eivät sovi autoosi.
Pulttijako
koko

Kaikki koot

%% visible %% kpl sopivia sinun

  • Meillä ei valitettavasti ole tuotteita varastossamme jotka vastaavat teidän kokojanne. Ystävällisesti ottaakaa yhteyttä asiakaspalveluumme muita ehdotuksia tuotteet.

  • %% product.price|currency %%/kpl
Näytetyt tuotteet
Kysy joltain, joka tietää!

Vastaamme mielellämme kaikkiin tilaustasi koskeviin kysymyksiin. Odotamme puheluasi tai sähköpostiasi!