Humany
Jopa 10% renkaista varastossa!

MARANGONI RENKAAT, OSTA HALVALLA NETISTÄ

Osta Marangonin renkaat edullisesti Renkaatvaihtoon.fi:stä


Marangoni on nyt jo melkein kahdenkymmenen vuoden aikana ylpeänä toimittanut rengasmarkkinoille innovatiivisia tuotteita. He ovat vuosien aikana todistaneet voivansa toimittaa laaturenkaita, samalla kun he voivat pitää hinnat alhaisina. Viime vuosien aikana Marangoni on alkanut tehdä enemmän korkean suorituskyvyn kesärenkaita ja myös erikoistunut pohjoismaisille talvirengasmarkkinoille.

Suosittu rengas Marangoni
Talvirenkaat winter-dubbed
Kesärenkaat summer
Marangoni

Enemmän Marangonista

Marangonilla on laaja ja monipuolinen valikoima, vaikka heidän renkaansa keskittyvät yhä enemmän erikoisrenkaisiin ja korkean suorituskyvyn renkaisiin. Heidän tunnusmerkkinsä on syvä kiinnostus tekniseen tutkimukseen.

Tietyt Marangonin renkaiden ominaisuudet ovat nopeasti johtaneet heidän merkittävään asemaan monella strategisella markkinalla, erityisesti eurooppalaisella rengasmarkkinalla, jota yleensä kutsutaan maailman vaikeimmaksi ja vaativimmaksi rengasmarkkinaksi. Marangonin teknisen ja laadullisen kypsyyden takana seisoo myös Marangonin elinikäinen takuu renkaistaan.
Iso osa Marangonin menestystä ja mainetta on heidän kaupallinen verkostonsa, joka suurimmilta osin koostuu riippumattomista jälleenmyyjistä. Nämä jälleenmyyjät toimivat yhteistyössä Marangonin kanssa - tämä kaava takaa nopean ja joustavan reaktion markkinoiden tarpeisiin. Marangonilla on myös todella tehokas asiakaspalvelu.

Tutkimus ja kehitys ovat Marangonille tärkeitä menestystekijöitä ja viime vuosina ne ovat mahdollistaneet yrityksen parempilaatuisten tuotteiden markkinoinnin. Yritys voi organisaationsa koon ja joustavuuden takia nopeasti vastata asiakkaiden vaatimuksiin; oli sitten kyse uusista tuotteista, uusista rengaskooista tai uusista toiminnoista. Tätä varten Marangoni perusti FoU-tiimin, jonka ensisijainen tehtävä on kehittää Marangonille renkaita, jotka voivat kilpailla alan tunnetuimpien rengasmerkkien kanssa sekä laadullisesti että suorituskyvyn suhteen. Suuri osa ryhmän panostuksesta suuntautuu laboratoriotyöhön, jossa kehitetään kuluttajien vaatimukset täyttäviä raaka-aineita ja ratkaisuja.

Tämä huomattava innovatiivisuus vaaditaan menestymiseen moottoriurheilussa ja se on tärkeä osa markkinointia. Marangoni on monen vuoden aikana ollut Hill Climbing Races -kilpailun voittamaton ykkönen. Kilpailurenkaita varten kehitetyt ratkaisut ja vaihtoehdot sopeutetaan jälkeenpäin vakiorenkaisiin - tämä antaa mahdollisuuden siirtää pitkälle kehittyneen teknisen tutkimuksen arkipäiväiseen ajoon.
Marangoni toimittaa alkuperäisrenkaita monelle autovalmistajalle, muun muassa italialaiselle Alfa Romeolle.

Kysy joltain, joka tietää!

Vastaamme mielellämme kaikkiin tilaustasi koskeviin kysymyksiin. Odotamme puheluasi tai sähköpostiasi!