Humany
Jopa 10% renkaista varastossa!

Pirelli talvirenkaat, halvalla netistä!

Suosittu rengas pirelli

Pirellin talvirenkaita

Pirelli perustettiin 1800-luvun lopulla Milanossa ja on kasvanut yhdeksi maailman suurimmista rengasvalmistajista. Monet ylistävät Pirellin laatua ja suorituskykyä. Pirellin pitkä kokemus, tekniset innovaatiot ja osaaminen on varmistanut heille pitkän ja kattavan yhteistyön maailman johtavien auto- ja moottoripyörävalmistajien kanssa.
Renkaatvaihtoon.fi tarjoaa sinulle ison valikoiman Pirellin talvirenkaita edulliseen hintaan. Nastarenkaita ja kitkarenkaita, iso valikoima.

2019 - Pirelli Winter Ice Zero 2

Yksi huomioitu Pirellin tuotettu nastarengas on Pirelli Winter IceZero, joka sioutui kolmannelle sialle Tekniikan maailman kitkarengastestissä 2015. Pirelli tuotta talvirenkaita kaiken mallisiin autohin, kilpailuautoista henkilöautohin. Winter IceZero-renkaissa Pirelli käyttää uusinta nastateknologiaa joka antaa kuskille turvallsien ajomatkan talvisilla teillä.

Pirelli on World Rally Championshipin virallinen rengastoimittaja. Renkaat korvasivat BF Goodrichin vuonna 2008 ja nykyään kaikki osallistujat autot ajavat Pirellin renkailla.

Lue lisää