Humany

Kumho talvirenkaat, halvalla netistä!

Suosittu rengas kumho

Kumho talvirenkaat. nastarenkaita ja kitkarenkaita.

Kumho aloitti toimintansa 1960, ja on sen jälkeen kasvanut Etelä-Korean johtavaksi rengasyritykseksi. Kumho on tänään yksi maailman 10. suurimmasta rengasvalmistajista, ja on osa isompaa yhtymää, johon kuuluu muun muassa rakennusfirmoja ja kansainvälinen lentoyhtiö. Kumhon tehtaat Koreassa, Kiinassa ja Vietnamissa valmistavat vuosittain melkein 60 miljoonaa rengasta, joita myydään noin 180 maassa.

Kumhon monessa tutkimuskeskuksessa varmistetaan renkaiden jatkuva kehitys. Kumhon visio on olla vuoteen 2015 mennessä yksi maailman viidestä suurimmasta rengastoimittajista.

Kumho on ehdottomasti lähestymässä rengasjättiläisiä ja valmistaja on teknologian etunenässä. Yksi Kumhon korkealuokkaisista kesärenkaista on Ecsta KU19, Renkaatvaihtoon.fi:ltä löytyvä Ultra High Performance rengas. Tämä Kumhon todella suorituskykyinen rengas on sopeutettu korkeille nopeuksille ja on turvallinen märällä alustalla. Kumho Ecsta KU19 (eturenkaat 225/40R18 ja takarenkaat 255/35R18) sai saksalaisen Auto Motor & Sport -lehden testeissä korkean arvosanan. Testi tehtiin kuivalla alustalla ja siinä verrattiin parhaita kilpailuaikoja ja lyhintä jarrutusmatkaa.

Toinen hyvä vaihtoehto talvirenkaaksi on suosittu Kumho KW17, korkean luokan kitkarengas hyvällä tasapainolla korkeissa nopeuksissa lumessa.

Kumho toimii Manchester Unitedin virallisena sponsorina ja valmistajan renkaat ovat monen Chevroletin, Chryslerin, Hyundain, Kian, Mercedes Benzin, Mitsubishin, Smartin, ja Volkswagenin automallin alkuperäisrenkaina.

Kumho aloitti ensimmäisenä 15 tuuman profiilirenkaiden valmistuksen. He tekivät tämän koossa 385/15Z R22, mikä kuulostaa uskomattomalta ja oli siis maailman ensimmäinen 15-profiilinen urheilurengas. Rengasta on tarkoitus käyttää Corvette Z06:ssa, Ferrari F430:ssa, Lamborghina Gallardossa, Porshe Viperissa ja muissa superurheiluautoissa.

Lue lisää