Humany

Dunlop talvirenkaat, halvalla netistä!

Suosittu rengas dunlop

Dunlop talvirenkaat

Dunlop on ollut olemassa yli 120 vuotta, ja jo perustamisestaan 1888 lähtien tehnyt automaailman historiaa. Perustaja John Boyd Dunlop valmisti maailman ensimmäiset renkaat, jotka hyödynsivät pneumatiikkaa (kompressoitua ilmaa kumisäiliössä). Teknologiasta tuli vallankumouksellinen ratkaisu maailmanlaajuiseen kuljetukseen ja se myös loi perustat Dunlopin suurelle rengastuotannolle.

Dunlop on valmistanut huikean määrän renkaita viime vuosikymmenen aikana ja valikoima jatkaa kasvamistaan. Dunlop on kehittänyt erinomaiset talvirenkaat sekä suorituskykyisille autoille että vähemmän suorituskykyä vaativille autoille. Talvirenkaat ovat huippuluokkaa ja ne ovat kohdistettu maksimoimaan suurten ja pienten ajonopeuksien suorituskyvyn. Dunlop välittää ympäristöstä erittäin vastuullisella tavalla.

Alla on Dunlopin toimia ympäristövahinkojen torjumiseksi:

-Uuden ympäristön käsittelyjärjestelmän käyttöönotto (EMS Environmental Management System), joka yhtenäistää ympäristön, terveyden, turvallisuuden ja laadun järjestelmät.

-Vahvat panostukset järjestelmän markkinointiin asiakkaille, tavarantoimittajille ja urakoitsijoille.

-Säännöllisiä ympäristönsuojelun tarkastuksia, jotka asettavat Dunlopin ympäristönsuojelun etulinjaan.

-Dunlop asettaa vuosittain uusia tavoitteita, joita liiketoiminnan tulisi saavuttaa.

-Teknisiä parannuksia renkaiden pyörimisvastuksen vähentämiseksi, käyttöiän pidentämiseksi ja polttoaineen kulutuksen vähentämiseksi.

Rengasalan ympäristönsuojelun kehityksen vuoksi nykyisin kulutetaan 40 prosenttia vähemmän energiaa renkaan valmistamiseen kuin vuonna 1985. Lisää Dunlopin ympäristösäännöistä ja ideoista voit lukea osoitteessa www.dunlop.eu Älä epäröi tilata Dunlopin talvirenkaat meiltä! Maksimoit ajoneuvosi suorituskyvyn ja autat säilyttämään kauniin vihreän luontomme.

Osta nastarenkaat tai kitkarenkaat renkatvaihtoon.fi:ltä. Osta osamaksulla.

Lue lisää