Humany

Osta Marangoni kesärenkaat halvalla netistä!

Suosittu rengas marangoni

Marangonilla on laaja ja monipuolinen valikoima, vaikka heidän renkaansa keskittyvät yhä enemmän erikoisrenkaisiin ja korkean suorituskyvyn renkaisiin. Heidän tunnusmerkkinsä on syvä kiinnostus tekniseen tutkimukseen.

Tietyt Marangonin renkaiden ominaisuudet ovat nopeasti johtaneet heidän merkittävään asemaan monella strategisella markkinalla, erityisesti eurooppalaisella rengasmarkkinalla, jota yleensä kutsutaan maailman vaikeimmaksi ja vaativimmaksi rengasmarkkinaksi. Marangonin teknisen ja laadullisen kypsyyden takana seisoo myös Marangonin elinikäinen takuu renkaistaan.

Iso osa Marangonin menestystä ja mainetta on heidän kaupallinen verkostonsa, joka suurimmilta osin koostuu riippumattomista jälleenmyyjistä. Nämä jälleenmyyjät toimivat yhteistyössä Marangonin kanssa - tämä kaava takaa nopean ja joustavan reaktion markkinoiden tarpeisiin. Marangonilla on myös todella tehokas asiakaspalvelu.

Tutkimus ja kehitys ovat Marangonille tärkeitä menestystekijöitä ja viime vuosina ne ovat mahdollistaneet yrityksen parempilaatuisten tuotteiden markkinoinnin. Yritys voi organisaationsa koon ja joustavuuden takia nopeasti vastata asiakkaiden vaatimuksiin; oli sitten kyse uusista tuotteista, uusista rengaskooista tai uusista toiminnoista. Tätä varten Marangoni perusti FoU-tiimin, jonka ensisijainen tehtävä on kehittää Marangonille renkaita, jotka voivat kilpailla alan tunnetuimpien rengasmerkkien kanssa sekä laadullisesti että suorituskyvyn suhteen. Suuri osa ryhmän panostuksesta suuntautuu laboratoriotyöhön, jossa kehitetään kuluttajien vaatimukset täyttäviä raaka-aineita ja ratkaisuja.

Tämä huomattava innovatiivisuus vaaditaan menestymiseen moottoriurheilussa ja se on tärkeä osa markkinointia. Marangoni on monen vuoden aikana ollut Hill Climbing Races -kilpailun voittamaton ykkönen. Kilpailurenkaita varten kehitetyt ratkaisut ja vaihtoehdot sopeutetaan jälkeenpäin vakiorenkaisiin - tämä antaa mahdollisuuden siirtää pitkälle kehittyneen teknisen tutkimuksen arkipäiväiseen ajoon.

Marangoni toimittaa alkuperäisrenkaita monelle autovalmistajalle, muun muassa italialaiselle Alfa Romeolle.

Lue lisää