Humany

Michelin CrossClimate osta netistä

MICHELIN CROSSCLIMATE – ”Pohjoismaiden oma kesärengas”

MICHELIN CrossClimate on ensimmäinen kesärengas, joka tarjoaa turvallisuutta varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Keväällä ja syksyllä, jolloin lämpötila ja keliolosuhteet ovat erittäin vaihtelevia, tarvitset renkaan, joka selviää turvallisesti niin lämpimässä ja kylmässä säässä.

MICHELIN CrossClimate on uusi kesärengas, joka on kehitetty Suomen kevään, kesän ja syksyn vaihteleviin sääolosuhteisiin: lämmin, kuiva kesäkeli saattaa seuraavana päivänä vaihtua kylmään kaatosateeseen.

Erinomainen suorituskyky kesäkelillä ja paras A-luokitus märkäpidossa. Ja myös turvallisuutta kevään ja syksyn huurteisilla teillä. Pitkä käyttöikä. Michelin itse mainostaa CrossClimate rengas korkealla turvallisuustasolla keväästä syksyyn.

TÜV SÜD ovat testaneet CrossClimate rengas ja tulokset näyttävät todella hyvät jarrutusominaisuudet kuivalla pinnalla. Tämä on erinomaista kun renkaalla on myös märkäotteessa A-luokitus (EU-merkinnät).

Rengas täyttää myös erityinen 3PMSF luokitus joka todentaa varma jarrutus ja kiihtyvyys lumessa. Toki kyseessä on kesärengas ja siksi sitä ei ole sallittu käyttää joulukuusta huhtikuuhun. Michelin CrossClimate on mullistava, uusi kesärengas: innovatiivisen teknologian ansiosta se tarjoaa luotettavat ja turvalliset ajo-ominaisuudet.


Lue lisää