Humany

Affiliate

Miksi Renkaatvaihtoon.fi?

Renkaiden ja vanteiden nettimyynti kasvaa vuosittain ja Renkaatvaihtoon.fi on yksi Pohjolan suurimmista rengas- ja vannejälleenmyyjistä. Pyrimme jatkuvasti kasvamaan ja kehittymään - esimerkiksi eri kampanjojen ja ainutlaatuisten tarjousten avulla. Iso kohderyhmämme ja suotuisat korvausmallit tuottavat nopeaa ja helppoa rahaa. Siistit ja myyvät ilmoituksemme sopivat useimmille kotisivuille.

Miten tämä toimii?

Jos sinulla on blogi tai kotisivu voit helposti tienata rahaa mainostamalla sivuillasi, niin sanottu Win-Win tilanne. Jos et jo kuulu TradeDoublers affiliate-verkostoon tarvitsee sinun liittyä ennen kun haet yhteistyötä kanssamme. Hyväksyttyämme sinut Affiliate:ksemme voit helposti hakea ilmoituksia ja linkkejä sivullesi ja alkaa tuottamaan myyntiä. Saat korvauksen alla olevan mallin mukaan.

Korvausmalli

Jokaisesta asiakkaasta joka löytää sivumme sinun kautta ja tekee tilaukse saat korvauksen joka perustuu asiakkaan ostamiin tuotteisiin. Eri korvaustasomme koskevat renkaita ja renkaita vanteilla, esimerkki alla:

affiliate Adtraction

Päästäksesi kultatasolle sinulta vaaditaan syvää kiinnostusta minkä huomaa hyvässä ilmoitustemme näytteillepanossa ja isossa sivujenne kävijämäärässä. Tämä korvataan tietysti isommilla korvauksilla.

Rekisteröidy nyt!

Lue lisää