Humany

Continental kesärenkaat, halvalla netistä!

Suosittu rengas continental

Continental kesärenkaat

Renkaatvaihtoon.fi tarjoaa sinulle ison valikoiman Continental-renkaita edullisiin hintoihin. Continental on markkinoiden neljänneksi suurin renkaiden valmistaja ja pyrkii yli neljänkymmenen tehtaansa ja testiratojensa avulla tekemään renkaista turvallisimmat, mukavimmat ja kestävimmät. Continental tekee yhteistyötä monen autovalmistajan, muun muassa Dailmer-Benz:in ja Porschen, kanssa.

Testivoittaja ContiSportContact 5 ADAC:in kesärengastesteissä 2016 (225/45R17) ContiPremiumContact 5, 2.sija ADAC:in kesärengstestissä 2016. (185/60R15)

Vahvamoottorisille autoille sopiva, hyvän pidon sekä märällä että kuivalla alustalla antava ContiSportContact 3 on vain yksi Continentalin laadukkaista kesärenkaista. (185/60R15) Testivoittaja Auto Bild kesärengastestissä 2015 ja testivoittaja Tekniikan Maailman kesärengastestissä 2015. Yksi vaihtoehto on hieman pienempiin autoihin sopiva ContiEcoContact 3. Tämä nykyaikainen, pienen vierintävastuksen omaava rengas sopii sinulle, joka ajat vaihtelevissa olosuhteissa ja paljon lyhyempiä matkoja kerrallaan.

Lue lisää